Lamborghini Huracan conduce un asalt al supermaşinilor, la salonul de la Geneva

Postat la 06 martie 2014 40 afişări

Cei mai bogaţi cumpărători din lume vor avea în curând la dispoziţie o multitudine de oferte, cu noile modele Lamborghini, Ferrari şi McLaren prezentate în aceste zile la salonul auto de la Geneva.

Lamborghini Huracan conduce un asalt al supermaşinilor, la salonul de la Geneva

 Ofertele de supermaşini, cu preţuri de peste 100.000 de euro, dominate de producătorii europeni, reflectă redresarea industriei auto europene după şase ani de declin, relatează Bloomberg.

Valul de modele cu mulţi cai putere, între care Rembrandt al Bugatti, de 2,18 milioane de euro, scoate în evidenţă o revenire pe piaţă a maşinilor performante, după mai mulţi ani în care unii producători au stat în expectativă.

Lamborghini a confirmat această tendinţă cu lansarea automobilului Huracan, cu un motor de 610 cai putere, care înlocuieşte modelul Gallardo, de 181.900 de dolari, un best seller al tuturor timpurilor al diviziei grupului german Volkswagen.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lamborghini-huracan-conduce-un-asalt-al-supermasinilor-la-salonul-de-la-geneva-12209323
12209323
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.