La Oradea, Ponta a câştigat în doar două secţii de votare, unde au votat şi deţinuţi din penitenciar

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 03 noiembrie 2014 71 afişări

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a câştigat alegerile în Oradea în doar două din cele 143 secţii de votare, respectiv în cele în care au fost înregistrate inclusiv sufragiile deţinuţilor din Penitenciarul Oradea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit datelor centralizate, luni, de Biroul Electoral Judeţean Bihor şi prezentate de conducerea ACL Oradea într-o conferinţă de presă, Victor Ponta a câştigat mai multe voturi decât Klaus Iohannis în numai două din cele 143 secţii de votare care au funcţionat în municipiu, respectiv la cele două secţii în care au fost înregistrate inclusiv voturile persoanelor private de libertate din Penitenciarul Oradea.

La secţia de votare nr. 122, Victor Ponta a fost votat de 248 persoane, iar Iohannis de 122 persoane, în timp ce la secţia de votare 123, candidatul PSD-UNPR-PC a câştigat cu 262 voturi în faţa lui Iohannis, votat de 123 de persoane.

La cele două secţii de vot şi-au exprimat opţiunile electorale locuitorii zonei numite "Parcul Traian", situată în centrul oraşului, şi deţinuţii din penitenciar.

În toate celelalte 141 secţii de votare din municipiul Oradea, pe primul loc s-au clasat fie candidatul ACL, Klaus Iohannis, fie cel al UDMR, Kelemen Hunor.

Contactaţi de corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Bihor au declarat că vor putea oferi rezultate ale alegerilor pe secţii doar după validarea rezultatelor.

În judeţul Bihor, Klaus Iohannis s-a clasat pe primul loc la primul tur al alegerilor prezidenţiale, cu 37,31 % din voturi, el fiind urmat de Victor Ponta, cu 32,24 %, şi de Kelemen Hunor, cu 11,8 %, potrivit rezultatelor finale oferite de BEJ Bihor.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/la-oradea-ponta-a-castigat-in-doar-doua-sectii-de-votare-unde-au-votat-si-detinuti-din-penitenciar-13487707
13487707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.