La Cluj-Napoca vor fi amenajate 7 fluxuri de vaccinare pentru angajaţii din parcurile industriale

Autor: Cosmin Pirv Postat la 05 aprilie 2021 51 afişări

Şapte fluxuri de vaccinare cu circuit închis vor fi deschise la Cluj-Napoca, unde urmează să fie imunizaţi circa 20.000 de angajaţi din parcurile industriale ale oraşului, a anunţat Prefectura Cluj.

La Cluj-Napoca vor fi amenajate 7 fluxuri de vaccinare pentru angajaţii din parcurile industriale

„Urmare a demersurilor iniţiate de doamna subprefect Irina Munteanu, de a deschide 4 centre de vaccinare cu circuit închis şi operare în Registrul Electronic National de Vaccinări, vor fi vaccinate 20.000 de persoane cu serul AstraZeneca, angajaţi ai companiilor rezidente în parcurile industriale Tetarom şi totodată locuitori ai judeţului Cluj”, a anunţat luni Prefectura Cluj.

Astfel vor fi amenajate 2 fluxuri pentru De’Longhi, 2 pentru Bosch, 1 pentru Emerson şi alte două pentru companiile din parcul Tetarom 1.

„Centrele de vaccinare vor fi amenajate, susţinute financiar şi cu personal medical propriu, de companiile beneficiare. La cele 7 fluxuri de vaccinare vor fi arondate toate societăţile rezidente în parcurile industriale, în colaborare directă cu Consiliul Judeţean Cluj şi Tetarom SA”, se arată în comunicatul Prefecturii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccinare,
parcuri,
industriale

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.