La câteva ore după ce acest urs polar a fost filmat în timp ce mângâia un câine, s-a întâmplat o scenă şocantă

Postat la 23 noiembrie 2016 598 afişări

Videoclipul în care un urs polar mângâie pe cap un câine a atras admiraţia tuturor

La câteva ore după ce acest urs polar a fost filmat în timp ce mângâia un câine, s-a întâmplat o scenă şocantă

Videoclipul în care un urs polar mângâie pe cap un câine a atras admiraţia tuturor utilzatorilor de pe reţelele sociale.

David de Muelles, ghid la "Northstar Tours" în Canada, a surprins, în timp ce se afla în oraşul Churchill, momentul în care un urs polar mângâia pe cap un câine eschimos. Acesta a reuşit să înregistreze cu telefonul întreaga scenă şi a postat-o pe reţelele de socializare, unde s-a viralizat la scurt timp. La câteva ore după ce videoclipul a fost făcut public, acelaşi urs polar a fost actorul unei scene şocante.

Vezi aici ce s-a întâmplat la câteva ore după ce acest urs polar a fost filmat în timp ce mângâia un câine, s-a întâmplat o scenă şocantă

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
urs polar,
scena,
timp,
caine

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.