Kingston aduce în România stickul de memorie de 1TB

Autor: Anca Barbulescu Postat la 05 februarie 2013 46 afişări

Kingston Digital Europe lansează în România unităţile de stocare USB 3.0 DataTraveler Ultimate 3.0 Generation 3 şi DataTraveler HyperX Predator 3.0 cu memorie de până la 1TB, la un preţ care depăşeşte 4.400 de lei.

DataTraveler HyperX Predator 3.0 dispune de cea mai mare capacitate de stocare a unui stick USB 3.0, cu spaţiu de până la 1TB, şi costă minimum 4.400 de lei, oferind viteze de transfer de până la 240MB/s la citire şi 160MB/s la scriere. DataTraveler Ultimate 3.0 G3 va fi disponibil la preţuri începând cu 330 RON

"Standardul USB 3.0 a avut un impact semnificativ la nivelul pieţei prin extinderea capacităţilor de dezvoltare ale modulelor de stocare mobile, care acum sunt mai rapide şi oferă spaţiu de stocare mai mare. De exemplu, un utilizator poate acum să îşi păstreze tot conţinutul digital pe care îl foloseşte - filme, fotografii, muzica, fişiere, jocuri - pe noul DataTraveler HyperX Predator 3.0 pentru că au la dispoziţie un spaţiu de până la 1TB," a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România şi Bulgaria. "Ne aşteptăm ca, într-un interval de doi ani, modulele USB 3.0 să înlocuiască complet standardul 2.0 pe piaţă", a continuat el.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Kingston,
România,
1TB,
stickul de memorie
/actualitate/kingston-aduce-in-romania-stickul-de-memorie-de-1tb-10543965
10543965
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.