Kim Jong-il a fost un mare fan Mercedes-Benz

Postat la 21 decembrie 2011 52 afişări

Ca toţi dictatorii de stânga sau de dreapta, Kim Jong-il nu putea alege ceva mai potrivit pentru limuzinele sale. De-a lungul anilor, regimul de la Phenian a cheltuit zeci de milioane de dolari pe maşini Mercedes.

Nu ar trebui să ne mire vestea că un mare dictator prefera limuzinele germane, pentru drumurile sale prin ţara pe care a supus-o. Totuşi, dacă ne gândim la Kim Jong-il şi la sărăcia din Coreea de Nord, care a făcut de nenumărate ori înconjurul lumii, avem tabloul unei situaţii care atinge absurdul. Şi totuşi, fostul dictator asiatic a comandat de-a lungul timpului, atât pentru el cât şi pentru acoliţii regimului comunist, limuzine Mercedes-Benz în valoare de câteva zeci de milioane de dolari. Prima tranşă a avut loc în 2001, când regimul de la Phenian a cumpărat nu mai puţin de 200 de Mercedes-uri pentru înalţii demnitari.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coreea de nord,
kim jong il,
mercedes
/actualitate/kim-jong-il-a-fost-un-mare-fan-mercedes-benz-9081680
9081680
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.