Kelemen: Ungaria nu va cumpăra terenurile de sub cetăţenii români, Geoană vrea să iasă în evidenţă

Postat la 13 ianuarie 2014 92 afişări

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, la RFI, că Ungaria nu va cumpăra terenurile agricole ale românilor şi a apreciat reacţiile pe această temă ale lui Mircea Geoană ca fiind "super-politicianiste", arătând că acesta caută subiecte ca "să iasă în evidenţă".

Kelemen: Ungaria nu va cumpăra terenurile de sub cetăţenii români, Geoană vrea să iasă în evidenţă

 "Dacă Mircea Geoană ar fi citit legea care reglementează acest domeniu, atunci singur ar fi aflat că în acest moment există destul de multe garanţii pentru cetăţenii români să aibă posibilitatea de a cumpăra terenul şi posibilitatea statului de a veni cu o ofertă şi din acest punct de vedere e aproape imposibil să ajungi până acolo încât un alt stat să-ţi cumpere terenul din România", a spus liderul UDMR.

Kelemen Hunor este convins că Ungaria nu va cumpăra "terenul de sub cetăţenii români" şi crede că senatorul PSD Mircea Geoană ori caută subiecte ca să iasă în evidenţă , "ori şi-a pierdut simţul orientării în politică".

"Reacţiile domnului Geoană au fost super-politicianiste şi domnul Geoană ori vrea să fie secretarul general NATO şi atunci caută subiecte, ca să iasă în evidenţă ori şi-a pierdut simţul orientării în politică (...). Nu trebuie să aruncăm gaz pe foc. Sunt convins că Ungaria nu va cumpăra terenul de sub noi, de sub cetăţenii români", a adăugat Kelemen Hunor, citat de RFI.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/kelemen-ungaria-nu-va-cumpara-terenurile-de-sub-cetatenii-romani-geoana-vrea-sa-iasa-in-evidenta-11892759
11892759
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.