Karl Heinz Dietrich investeşte 15 mil. euro într-un depozit logistic

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 18 ianuarie 2013 83 afişări

Compania germană Karl Heinz Dietrich International Exped, specializată în servicii de expediţie şi transport internaţional de mărfuri, va investi în total 12-15 mil. euro în realizarea unui depozit logistic pe o suprafaţă de 4,5 hectare, în parcul industrial Tetarom III, din localitatea Jucu - Cluj.

Compania germană Karl Heinz Dietrich International Exped, specializată în servicii de expediţie şi transport internaţional de mărfuri, va investi în total 12-15 mil. euro în realizarea unui depozit logistic pe o suprafaţă de 4,5 hectare, în parcul industrial Tetarom III, din localitatea Jucu - Cluj. Germanii spun că vor investi într-o primă etapă 5 mil. euro şi vor crea 80 de locuri de muncă, urmând ca pe parcurs numărul de angajaţi să ajungă la 200 de persoane. "Vom realiza un depozit logistic în parcul Tetarom III şi vom desfăşura activităţi de transport pentru companiile localizate în această zonă", a declarat Hans U. Dietrich, preşe­dintele companiei. Clujul este cel de-al şaselea judeţ din România în care sunt prezenţi. Investiţia ar urma să fie finalizată în cursul anului viitor, în condiţiile în care contractul de concesiune a tere­nu­lui din parcul industrial Tetarom III a fost semnat deja de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj şi cei ai com­paniei germane. Compania Karl Heinz Dietrich International Exped este pre­zentă pe piaţa locală şi în alte patru locaţii, la Bucureşti, Braşov, Sibiu şi Timişoara, având în total 500 de angajaţi.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Karl Heinz Dietrich,
depozit,
logistic
/actualitate/karl-heinz-dietrich-investeste-15-mil-euro-intr-un-depozit-logistic-10486598
10486598
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.