Kandia Dulce l-a numit pe Roman Melesh director general

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 octombrie 2015 643 afişări

Roman Melesh a preluat funcţia de director general al companiei Kandia Dulce. Noul director general al companiei are o experienţă de 20 de ani în cadrul Kraft Foods/Mondelez International. Printre poziţiile pe care le-a ocupat recent se numără cea de vicepreşedinte al diviziei coffee and cocoa beverages în Europa de Est, Orientul Mijlociu şi Africa.

Kandia Dulce l-a numit pe Roman Melesh director general

Înainte de a deţine această funcţie, Roman Melesh a ocupat în cadrul Kraft Foods/Mondelez poziţii de conducere ale diviziilor Coffee, Refreshment Beverages, Salted Snacks, Cocoa Beverages, Gum, Candy and Chocolate.

 „Kandia Dulce este o companie românească ce oferă oportunităţi extraordinare la nivelul dezvoltării şi comunicării produselor”, declară Roman Melesh.

Kandia Dulce este cel mai mare producător local de ciocolată, portofoliul actual de produse cuprinzând brandurile Rom, Măgura, Kandia, Primola, Laura, Sugus şi Silvana. Având deja o poziţie de lider în rândul producătorilor locali de ciocolată, biscuiţi şi produse zaharoase, compania este focusată pe piaţa din România, dar şi pe unele pieţe externe unde sunt comunităţi importante de români.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/kandia-dulce-l-a-numit-pe-roman-melesh-director-general-14794901
14794901
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.