JP Morgan a devenit cea mai valoroasă bancă din SUA în funcţie de capitalizare

Postat la 08 februarie 2013 23 afişări

JP Morgan a devansat Wells Fargo şi a devenit cea mai valoroasă bancă americană în funcţie de capitalizarea de piaţă, după ce acţiunile sale au crescut în această săptămână cu 1,6%, evaluând instituţia financiară la 184,9 miliarde de dolari.

Wells Fargo are o capitalizare de 184,2 miliarde de dolari şi era cea mai valoroasă bancă americană din octombrie 2011.

JP Morgan este cea mai mare bancă americană în funcţie de active şi a devenit lider în funcţie de capitalizarea de piaţă odată cu atenuarea impactului tranzacţiilor incorecte cu instrumente derivate de anul trecut, relatează Bloomberg.

Redresarea arată că directorul general al JP Morgan, Jamie Dimon, a inversat declinul acţiunilor provocat de pierderile băncii din tranzacţii, în urma căruia capitalizarea s-a redus cu 51 de miliarde de dolari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JP Morgan,
SUA,
capitalizare
/actualitate/jp-morgan-a-devenit-cea-mai-valoroasa-banca-din-sua-in-functie-de-capitalizare-10550635
10550635
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.