Joyland, primul parc de distractii cu tematici din Warcraft sau Starcraft

Postat la 19 iulie 2011 14 afişări

Desi nu au cumparat drepturile de autor asupra numelor celebrelor jocuri video, chinezii care au ridicat Joyland in regiunea Chanzou, din provincia Jiansu, China, ofera peste 600.000 de metri patrati de elemente edificatoare intalnite in Starcraft sau Warcraft.

Nu-i asa ca v-ati plictisit de personajele Disney? Cati copii mai stiu cine sunt Mickey Mouse, Minny Mouse, Goofy sau Donald Duck? Noul val de desene animate sau jocuri video au adus si o generatie noua de personaje dar mai ales un mediu nou pe care fanii il pot recrea in mici intalniri dedicate, bucurandu-se de fiecare centimetru patrat pus la dispozitie de organizatori.

Pentru a fructifica din pasiunile noilor tineri ai populatiei, chinezii au ridicat si au deschis un nou parc de distractii inspirat din teme mai moderne precum Starcraft sau Warcraft.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Joyland,
Warcraft,
Starcraft
/actualitate/joyland-primul-parc-de-distractii-cu-tematici-din-warcraft-sau-starcraft-8507405
8507405
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.