Johnny Depp şi-a scos la vânzare proprietatea din sudul Franţei, pentru 26 de milioane de dolari

Autor: Departamentul Life Postat la 21 iunie 2015 357 afişări

Actorul american Johnny Depp a scos la vânzare o proprietate datând din secolul al 19-lea pe care o deţine în sudul Franţei, în apropiere de Plan-de-la-Tour, din anul 2001, pentru suma de 26 de milioane de dolari, potrivit contactmusic.com.

Johnny Depp a achiziţionat, în perioada în care avea o relaţie cu actriţa şi cântăreaţa Vanessa Paradis, un întreg sat francez, care a servit drept refugiu pentru vacanţele de familie, investind apoi 10 milioane de dolari pentru transformarea unei biserici în casă pentru oaspeţi.

În prezent, actorul speră să vândă proprietatea pe de-a-ntregul, aceasta cuprinzând şi un restaurant, o capelă, un atelier mecanic şi locuinţe ale personalului, alături de piscine, o sală de fitness şi un studio artistic, în care Depp obişnuia să picteze.

Johnny Depp şi Vanesa Paradis s-au despărţit în 2012, după 14 ani de relaţie. Cei doi au împreună doi copii: Lily-Rose Melody Depp, născută în 1999, şi John "Jack" Christopher Depp III, născut în 2002.

Anul acesta, actorul s-a căsătorit cu Amber Heard, partenera sa din filmul "Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" (2011), de Bruce Robinson.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JOHNNY DEPP,
SAT,
VÂNZARE
/actualitate/johnny-depp-si-a-scos-la-vanzare-proprietatea-din-sudul-frantei-pentru-26-de-milioane-de-dolari-14480880
14480880
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.