John McCain: SUA sustin R.Moldova in rezolvarea conflictului transnistrean

Postat la 13 iunie 2011 31 afişări

Statele Unite sustin Republica Moldova in rezolvarea problemei transnistrene, a declarat duminica senatorul american John McCain, aflat in vizita in aceasta tara.

Senatorul american a avut o intrevedere cu presedintele interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu. El si-a exprimat increderea in angajamentul actualului Guvern pentru reforme si prosperitate. "Acest Guvern se afla pe calea integrarii euro-atlantice si a unei relatii mai bune cu Statele Unite", a declarat McCain, potrivit PRO TV Chisinau. Senatorul a declarat, de asemenea, ca prin vizita vicepresedintelui american Joe Biden, s-a demonstrat faptul ca Statele Unite sustin ferm integritatea Republicii Moldova. "Statele Unite sunt angajate sa sustina R.Moldova in rezolvarea problemei transnistrene", a declarat senatorul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
moldova,
transnistria,
conflict,
sua,
mccain
/actualitate/john-mccain-sua-sustin-r-moldova-in-rezolvarea-conflictului-transnistrean-8336706
8336706
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.