JAF la o casă de schimb valutar din Arad: Hoţii au fugit cu seiful cu bani

Postat la 23 martie 2018 57 afişări

Un jaf a avut loc la o casă de schimb valutar din localitatea Chişineu Criş, din judeţul Arad, în noaptea de joi spre vineri, hoţii reuşind să fugă cu seiful plin cu bani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

JAF la o casă de schimb valutar din Arad: Hoţii au fugit cu seiful cu bani

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, mai multe persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-o casă de schimb valutar din localitatea Chişineu Criş, în noaptea de joi spre vineri. Hoţii au reuşit să fugă cu seiful în care se afla o sumă importantă de bani.

“Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că în noaptea de 22/23 martie a.c., prin forţarea sistemului de acces şi scoaterea din funcţiune a sistemului de alarmare şi supraveghere, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei case de schimb valutar de pe raza localităţii Chişineu Criş, de unde ar fi sustras un seif”, au transmis reprezentanţii IPJ Arad.

Deocamdată, nu se cunoaşte paguba produsă.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.