Jaf la o casa de schimb valutar din Alba Iulia

Postat la 21 februarie 2010 22 afişări

O persoana a reusit sa fure, duminica, aproape patru mii de euro de la o casa de schimb valutar, din centrul municipiului Alba Iulia, dupa ce a atacat-o pe casiera cu un spray paralizant.

Potrivit sefului Politiei Alba, comisarul sef Tudor Grindean, casiera a iesit din incinta casei de schimb valutar dupa ce a observat ca un trecator ar fi doborat pancarta din fata societatii pe care erau afisate cursurile de schimb valutar. Gridean a spus ca in acel moment o persoana neidentificata inca i-a dat femeii cu un spray paralizant in ochi si a intrat pe langa ea in casa de schimb valutar, de unde a furat o suma de bani. Potrivit sursei citate, din primele verificari, persoana respectiva a furat intre trei mii si patru mii de euro, insa suma exacta va fi cunoscuta dupa ce reprezentantii casei de schimb valutar vor face inventarul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jaf,
casa,
schimb valutar,
Alba Iulia,
casiera
/actualitate/jaf-la-o-casa-de-schimb-valutar-din-alba-iulia-5581604
5581604
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.