Italienii iau Aversa

Postat la 12 aprilie 2006 20 afişări

Firma italiana Termomeccanica Pompe a cumparat producatorul de pompe Aversa Bucuresti, reusind sa convinga AVAS cu un plan de restructurare care prevede o majorare de capital, investitii de 4 milioane de dolari

Firma italiana Termomeccanica Pompe a cumparat producatorul de pompe Aversa Bucuresti, reusind sa convinga AVAS cu un plan de restructurare care prevede o majorare de capital, investitii de 4 milioane de dolari (cam o cincime din datoriile Aversa pe primele noua luni ale anului) si o reducere de personal de peste o mie de angajati. Datoriile societatii de pompe catre stat nu au fost asumate de catre italieni. Termomeccanica este un client mai vechi al Aversa, care livrase italienilor inca din 1999 instalatii de pompare pentru centrala de la Cernavoda. Ca multi alti investitori straini, conducerea Termomeccanica s-a declarat atrasa in primul rand de costurile de productie avantajoase, care le ofera un motiv de a-si transfera aici o parte din productie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/italienii-iau-aversa-2510950
2510950
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.