Italienii de la De'Longhi demarează luna viitoare producţia de electrocasnice la fabrica din Jucu

Postat la 29 ianuarie 2013 31 afişări

Producătorul italian de electrocasnice De’Longhi SpA, cu venituri globale de peste 1,8 mld. euro şi aproximativ 7.000 de angajaţi, va demara la jumătatea lunii februarie producţia de electrocasnice la fabrica din Jucu’’, anunţă Consiliul Judeţean Cluj.

Oficialii CJ Cluj s-au întâlnit astăzi cu Massimo Paronthi, deputy general manager De Longhi România SRL, pentru a discuta despre stadiul investiţiei pe care compania italiană o realizează în parcul Tetarom III de la Jucu, judeţul Cluj. Investiţia De'Longhi de la Jucu se ridică la circa 30 de milioane de euro, iar numărul angajaţilor va fi cuprins între 600 şi 1000 de persoane, conform CJ Cluj.

"Prima linie de producţie a fost pornită, este în probe tehnice, urmând ca la jumătatea lunii februarie să demareze producţia efectivă. Într-o primă etapă subansamblele se aduc din Italia, aici se montează, iar produsul finit merge la export, tot în Italia. Pe de altă parte, ieri s-a emis certificatul de urbanism pentru construirea unei hale de producţie, hală în care firma italiană va produce subansamblele necesare producţiei de electrocasnice, astfel că în a doua etapă a investiţiei componentele necesare nu vor mai fi importate", a declarat Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
De'Longhi,
Jucu,
electrocasnice,
fabrica
/actualitate/italienii-de-la-de-longhi-demareaza-luna-viitoare-productia-de-electrocasnice-la-fabrica-din-jucu-10528419
10528419
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.