ISMB face verificări în 60 de unităţi şcolare care nu au plătit salariile profesorilor

Postat la 15 ianuarie 2018 413 afişări

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti face verificări la 60 de şcoli din Capitală care nu au plătit salariile profesorilor până luni, 15 ianuarie, aşa cum a anunţat ministrul Educaţiei. Dintre cele 60 de unităţi, 17 sunt în sectorul 4.

ISMB face verificări în 60 de unităţi şcolare care nu au plătit salariile profesorilor

"Facem nişte verificări, a avut loc o întâlnire cu inspectorii sectoarelor în care au fost probleme, dar noi sperăm să se rezolve cât mai repede, până mâine. Am fost asigurat că se iau toate măsurile ca până mâine să fie plătite salariile. (...)Problema nu este de la nivel instituţional, minister sau inspectorat, sunt probleme care sunt generate de şcoli în sine şi de modul în care au făcut actele necesare pentru obţinerea banilor. În Bucureşti avem 420 de unităţi de învăţământ", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISMB, Marian Banu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.