Isarescu: Presa trebuie sa se disciplineze. Nu orice trancanitor are dreptul sa se duca la televizor

Postat la 04 noiembrie 2010 14 afişări

Presa trebuie sa se disciplineze si sa selecteze mai bine mesajele daca se doreste reducerea inflatiei, intrucat nu orice "trancanitor" are dreptul sa se duca la televizor si sa-si promoveze interesul, a afirmat, joi, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

"Deci vreti sa traiti intr-o tara cu inflatie scazuta. Disciplinati-va va rog, selectati mai bine mesajele, daca vreti sa va spun mai clar, ca nu orice trancanitor din tara aceasta are dreptul sa se duca la televizor si sa-si promoveze interesul. Ca asta faceti. Se duce producatorul de carne de pui si isi promoveaza interesul. Si doua zile, pentru ca merge foarte bine mesajul pe ideea ca se prabuseste tara, il tot repetati", a spus Isarescu, intr-o conferinta de presa, intrebat care sunt cauzele inflatiei ridicate in ciuda recesiunii, in conditiile in care discursul bancii centrale pare a indica un atac media care duce la cresterea preturilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Isarescu,
presa,
disciplina
/actualitate/isarescu-presa-trebuie-sa-se-disciplineze-nu-orice-trancanitor-are-dreptul-sa-se-duca-la-televizor-7692054
7692054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.