Isarescu, despre salarii: Bugetarii sunt doar un sfert. Mai sunt alte 3 milioane si ceva de salariati

Postat la 08 august 2011 12 afişări

Cresterea salariilor bugetarilor trebuie atent cantarita, asa cum actioneaza si Guvernul, si discursul public ar trebui sa aiba in vedere ca acestia reprezinta doar un sfert din total, iar restul angajatilor din economie sunt cei care asigura si veniturile personalului public, afrma guvernatorul BNR.

"Discutia despre salariile bugetarilor, ca despre toate salariile, nu este corecta. Bugetarii reprezinta doar o patrime. Mai sunt alte trei milioane si ceva de salariati, si ei sunt cei care suporta, de fapt, si salariile bugetarilor. (...) Eu as avea mai multa grija din punct de vedere al comunicarii pe acest subiect", a declarat luni guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Pe de alta parte, seful bancii centrale a reamintit ca majorarile salariale din economie au ca punct de pornire cresterile din sectorul public.

Intrebat ce ar sfatui Guvernul in privinta cresterilor salariale, Isarescu a indemnat la prudenta si sa nu fie adoptate decizii care apoi trebuie regandite.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salarii,
bugetari,
Isarescu
/actualitate/isarescu-despre-salarii-bugetarii-sunt-doar-un-sfert-mai-sunt-alte-3-milioane-si-ceva-de-salariati-8584712
8584712
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.