Iranul şi marile puteri reiau negocierile în domeniul nuclear la New York, în februarie

Postat la 28 ianuarie 2014 36 afişări

Iranul şi marile puteri urmează să reia negocierile în vederea ajungerii la un acord global privind programul nuclear iranian către jumătatea lui februarie, la New York, a anunţat Departamentul de Stat american.

Iranul şi marile puteri reiau negocierile în domeniul nuclear la New York, în februarie

 Aceste negocieri între Teheran şi Grupul 5+1 (China, Franţa, Marea Britanie, Rusia, Statele Unite şi Germania) "vor avea loc la New York, la jumătatea lui februarie, la date care urmează să fie confirmate", a declarat Jennifer Psaki, o purtătoare de cuvânt a Departamentului de Stat, confirmând declaraţii ale unei surse apropiate negociatorilor, citate de agenţia iraniană Irna.

Psaki a adăugat că aceste negocieri se vor desfăşura între Mohammad Javad Zarif, şeful diplomaţiei iraniene, Catherine Ashton, şefa diplomaţiei europene, şi Wendy Sherman, directoarea politică a Departamentului de Stat.

Purtătoarea de cuvânt nu a fost în măsură să spună dacă aceste negocieri se vor desfăşura la sediul ONU de la New York.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iranul-si-marile-puteri-reiau-negocierile-in-domeniul-nuclear-la-new-york-in-februarie-11979282
11979282
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.