iPhone 4S, lansat de Apple. Care sunt caracteristicile şi preţurile noului telefon

Postat la 05 octombrie 2011 31 afişări

Apple a lansat marţi noua versiune a iPhone, iPhone 4S. Noul director al Apple, Tim Cook, a făcut onorurile de la sediul central al Apple, aceasta fiind prima lansare importantă a unui produs din ultimii ani care a avut loc în lipsa lui Steve Jobs. a

Modelul iPhone 4S, care va fi mai rapid, mai subţire şi cu un ecran mai mare, va intra pe piaţă la timp pentru sezonul cumpărăturilor de iarnă şi ar trebui să ajute Apple să păstreze distanţa faţă de principalul concurent, Samsung Electronics.

Citeste mai multe despre iPhone 4S pe Go4it.ro.

* Caracteriticile noului telefon:

- Comanda vocală este una dintre principalele noutăţi ale iPhone 4S. Aplicaţia se numeşte Siri. Aceasta foloseşte recunoaşterea vocii pentru a prelua comenzi şi întrebări de la utilizator . Telefonul va putea spune cum este vremea. Mai mult, se vor putea trimite şi SMS-uri vocale. Limbile pe care le recunoaşte noul iPhone sunt engleză, franceză şi germană.

- Noul procesor A5 , dual core, e de două ori mai puternic decât cel de pe iPhone 4 şi are o viteză la partea grafică de 7 ori mai mare.

- Va avea cameră foto de 8 MP. Conexiunea wireless a fost îmbunătăţită. Bateria are o autonomie de până la opt ore de convorbire.

- Preţurile vor fi de 199 $ pentru modelul cu 16 GB, 299 $ pentru cel de 32 GB şi 399 $ pentru modelul de 64 GB.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iPhone 4S,
Apple,
caracteristici,
preţuri
/actualitate/iphone-4s-lansat-de-apple-care-sunt-caracteristicile-si-preturile-noului-telefon-8840190
8840190
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.