iPad 3 se lansează oficial pe 7 martie, la San Francisco

Postat la 29 februarie 2012 41 afişări

Compania Apple tocmai a trimis invitaţiile la lansarea oficială a tabletei iPad 3, care va avea loc pe 7 martie în San Francisco, informeză Business Insider. Invitaţie oferă o idee despre ecranul cu rezoluţie mare de care va dispune tableta.

Invitaţia oficială o puteţi vedea mai sus.

Zvonurile din presă indică un upgrade modest pentru a treia variantă a tabletei, în comparţie cu iPad 2. Tableta ar putea fi ceva mai subţire, cu circa un milimetru şi ar putea dispune de o creştere de vitezei de descărcare a aplicaţiilor şi de o conexiune 4G.

Alte informaţii vorbesc de un procesor nou, poate cu patru nuclee sau poate o variantă cosmetizată a actualului procesor - A5.

O cameră de 8 MP, similară celei de pe iPhone 4S şi o cameră frontală îmbunătăţită, o rezoluţie sporită a ecranului, cu capabilităţi HD şi o baterie care ar putea dubla timpul de folosire sunt alte informaţii scurse în piaţă. O versiune 3D, aşa cum au spus unii, este puţin probabilă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iPad 3,
lansare,
San Francisco
/actualitate/ipad-3-se-lanseaza-oficial-pe-7-martie-la-san-francisco-9355787
9355787
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.