Iordania vrea instalarea de rachete Patriot pe teritoriul său

Postat la 27 mai 2013 31 afişări

Iordania, ţară vecină cu Siria, a anunţat duminică după amiază că este în tratative cu ţările "prietene", pentru a instala rachete Patriot pe teritoriul său, după modelul Turciei.

Iordania vrea instalarea de rachete Patriot pe teritoriul său

 "Iordania vrea să instaleze baterii de rachete Patriot pentru a-şi întări capacitatea defensivă şi în scopul de a îmbunătăţi apărarea ţării", a declarat ministrul Informaţiilor, Mohamed Momani, în timpul unei conferinţe de presă.

"Suntem în prezent în stadiul tratativelor cu statele prietene", a adăugat purtătorul de cuvânt al Guvernului, fără să ofere alte precizări.

O sursă din cadrul NATO a precizat săptămâna trecută pentru AFP că patru baterii de rachete Patriot au sosit deja în Turcia, în cadrul unei misiuni a Alianţei pentru protejarea frontierei turce de orice escaladare a conflictului din Siria vecină.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iordania-vrea-instalarea-de-rachete-patriot-pe-teritoriul-sau-10902886
10902886
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.