Iohannis: Nu exclud poziţia de premier. Antonescu: Îl consider potrivit şi de preşedinte al României

Postat la 20 februarie 2013 15 afişări

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat miercuri că nu exclude pe viitor să deţină poziţia de prim-ministru, poziţie pentru care l-ar susţine din nou şi liderul PNL Crin Antonescu, în opinia căruia edilul ar fi bun şi de preşedinte al României.

Întrebat dacă ia în calcul pe viitor să devină prim-ministru, Iohannis a răspuns: "Nu aş exclude din capul locului o astfel de posibilitate".

La rândul său, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat dacă îl vede pe Iohannis din nou în funcţia de prim-ministru.

"Da, fără îndoială, cu precizarea că intrarea domnului Klaus Iohannis în PNL nu înseamnă cu nimic, dar absolut cu nimic vreo modificare în angajamentele noastre la nivelul USL în faţa alegătorilor români. Cu alte cuvinte, nu are niciun fel de legătură şi nu afectează în niciun fel intrarea domnului Iohannis în rândurile noastre susţinerea PNL pentru premierul Victor Ponta ca premier, până la capătul acestui ciclu electoral", a declarat Antonescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Iohannis,
preşedinte,
Antonescu,
României
/actualitate/iohannis-nu-exclud-pozitia-de-premier-antonescu-il-consider-potrivit-si-de-presedinte-al-romaniei-10578030
10578030
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.