Iohannis: Mâine toată lumea din USL vine cu propuneri de modificare a structurii Guvernului

Postat la 10 februarie 2014 38 afişări

Prim-vicepreşedintele, Klaus Iohannis, a anunţat că în întâlnirea de marţi a USL toate partidele din Uniune vor veni cu propunerile pe care le doresc de modificare a structurii Guvernului, după care se va merge în Parlament.

Iohannis: Mâine toată lumea din USL vine cu propuneri de modificare a structurii Guvernului

 Iohannis a precizat, într-o conferinţă de presă, că, având în vedere că PNL a propus ca el să preia funcţia de vicepremier şi ministru de Interne, acest lucru presupune modificarea structurii Guvernului, ceea ce nu se poate face decât în Parlament.

"Lucrurile par simple la prima vedere. În realitate, e o birocraţie destul de complicată", a spus Iohannis.

El a menţionat că în întâlnirea USL de luni s-a discutat despre faptul că, din acest motiv, este un "moment potrivit pentru a discuta modificări pe care şi alte partide le doresc".

"(În întâlnirea de astăzi - n.r.) nu am ajuns la o concluzie, pentru că nu ne-am propus asta. O altă întâlnire va avea loc mâine, la care vine toată lumea pregătită cu propunerile pe care vrea să le facă", a precizat Iohannis.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iohannis-maine-toata-lumea-din-usl-vine-cu-propuneri-de-modificare-a-structurii-guvernului-12055702
12055702
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.