Iohannis, întrebat despre conflictul Ponta-Antonescu: Nu e nici primul, nici ultimul. USL va continua

Postat la 12 septembrie 2013 41 afişări

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, consideră că recentele controverse între liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt datorate "lipsei de comunicare", apreciind că "nu este nici primul, nici ultimul" conflict dintre cei doi, dar că "USL va continua".

Iohannis, întrebat despre conflictul Ponta-Antonescu: Nu e nici primul, nici ultimul. USL va continua

 Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre ultimele controverse dintre Victor Ponta şi Crin Antonescu, el spunând că este o "lipsă de comunicare".

De asemenea, întrebat dacă USL va continua după acest conflict, Iohannis a spus: "Nu este nici primul, nici ultimul. Va continua".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat, joi, un atac dur la adresa partenerului din USL, premierul Victor Ponta, pe subiectul Roşia Montană, acuzându-l că nu şi-a asumat responsabilitatea pe proiectul iniţiat de Guvern, că a fentat discuţia legată de exproprieri şi face un joc "parşivel".

Antonescu a spus că miercuri seară, într-o emisiune televizată, premierul Victor Ponta a făcut o "pledoarie" pentru proiectul Roşia Montană.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iohannis-intrebat-despre-conflictul-ponta-antonescu-nu-e-nici-primul-nici-ultimul-usl-va-continua-11320640
11320640
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.