Ioana Maria Vlas, eliberata: Voi scrie o carte despre Targsor, vreau sa ajut femeile din puscarie

Postat la 21 octombrie 2010 73 afişări

Fostul administrator al SOV Invest, Ioana Maria Vlas, a declarat, miercuri seara, la iesirea din penitenciar, ca vrea sa ajute femeile din puscarie si ca printre primele lucruri pe care vrea sa le faca dupa eliberare este sa scrie o carte despre povestile de la Targsor.

Intrebata pentru ce sunt condamnate detinutele cu care a impartit celula, Vlas a spus ca majoritatea sunt acuzate de omor, tinand insa sa precizeze ca acestea sunt "foarte cuminti".

Vlas a fost eliberata din Penitenciarul Targsor, dupa ce Tribunalul Prahova a respins recursul procurorilor Parchetului Judecatoriei Ploiesti, care cerusera mentinerea starii de arest. Ea mai avea de executat peste o mie de zile de inchisoare.

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ioana-maria-vlas-eliberata-voi-scrie-o-carte-despre-targsor-vreau-sa-ajut-femeile-din-puscarie-7513336
7513336
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.