Ioan Niculae si-a facut companie aeriana si va opera si un avion care va fi cumparat de Gigi Becali

Postat la 09 mai 2011 119 afişări

Omul de afaceri Ioan Niculae, proprietarul grupului InterAgro, a investit 16,5 milioane de dolari si 9 milioane de euro in achizitia unui avion si unui elicopter, pe care le va opera in regim de taxi aerian alaturi de o a treia aeronava, care va fi cumparata de Gigi Becali, scrie Mediafax.

"Am cumparat un avion Hawker 900 XP cu 9 locuri si un elicopter Dolphin cu 5 locuri, care vor fi operate in regim de taxi aerian de catre firma Inter Aviation. Firma este detinuta in proportie de 51% de fiica mea, Adina Niculae, restul fiind in proprietatea InterAgro", a declarat pentru MEDIAFAX Ioan Niculae. El a adaugat ca avionul, care este nou, va intra in posesia Inter Aviation la sfrsitul lunii mai, iar elicopterul o luna mai tarziu. "Am discutat si cu Gigi Becali, care vrea sa cumpere o aeronava Challenger 604, sa operam si aeronava lui. Vrem sa amenajam o mica aerogara la aeroportul Baneasa, iar Gigi Becali va avea, la randul lui, acces la aeronavele noastre", a spus Niculae.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
Ioan Niculae,
companie,
avioane,
becali
/actualitate/ioan-niculae-si-a-facut-companie-aeriana-si-va-opera-si-un-avion-care-va-fi-cumparat-de-gigi-becali-8252013
8252013
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.