Ioan Ghişe s-a plimbat în jurul Palatului Cotroceni cu pancarte pe corp: "Poporul a decis, Băsescu e demis"

Postat la 28 august 2012 36 afişări

Senatorul PNL Ioan Ghişe şi un consilier de-al său s-au plimbat, marţi, în jurul Palatului Cotroceni, cu pancarte atârnate pe corp, inscripţionate cu mesajele "Poporul a decis, Băsescu e demis" şi "Popor român, eşti suveran", senatorul anunţând că va repeta gestul zilnic, dacă vremea e frumoasă.

Senatorul liberal a declarat ziariştilor aflaţi la intrarea în Palatul Cotroceni că gestul său este "simbolic", că el este un simplu cetăţean şi că nu s-a consultat în privinţa acestei acţiuni cu colegii din PNL. "De azi încolo, cât este vreme bună, vom veni la plimbare aici", a susţinut Ghişe. El a reluat argumentaţia privind propunerile sale prezentate luni în plenul Parlamentului referitoare la necesitatea constatării demiterii preşedintelui Traian Băsescu în urma referendumului din 29 iulie.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
referendum,
ghise,
cotroceni,
protest
/actualitate/ioan-ghise-s-a-plimbat-in-jurul-palatului-cotroceni-cu-pancarte-pe-corp-poporul-a-decis-basescu-e-demis-9989491
9989491
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.