Investiţie de 700.000 euro la Promenada Mall Focşani

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 10 decembrie 2014 1137 afişări

Proprietarii Promenada Mall Focşani şi Colours Cinema au investit peste 700.000 euro pentru amenajarea unei zone de petrecere a timpului liber care include un cinematograf Colours, food court şi un spaţiu de joacă pentru copii.

Investiţie de 700.000 euro la Promenada Mall Focşani

Cineplexul are două săli de proiecţie de film, dintre care una este destinată proiecţiilor de filme 3D, prima sală de acest timp din oraş. Sălile de cinema sunt echipate cu sisteme de proiecţie digitale, Dolby Digital Surround. Zona de petrecere a timpului liber mai cuprinde un food court cu patru restaurante, un loc de joacă pentru copii şi o sală de jocuri electronice. 

“Investiţia va creşte traficul centrului comercial şi va consolida poziţia acestuia pe piaţa comercială din Focşani,” declară Ionuţ Dogaru, country manager al Resolute Lar România, compania de asset management a centrului comercial.

“Inaugurăm al treilea cinematograf din reţeaua Colours, de data aceasta la Focşani. Anul viitor avem în plan să deschidem încă şase cinematografe în alte şase oraşe din ţară cu peste 50.000 de locuitori, ” declară Adrian Cojocaru, reprezentant al Cinema Colours.

Centrul Comercial Promenada Focşani a fost inaugurat în septembrie 2008, fiind cel mai mare centru comercial din Focşani, cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 mp. şi 1.250 de locuri de parcare. Mall-ul, închiriat în proporţie de 94%, reuneşte branduri precum Carrefour, Bricostore, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra, B&B. Promenada Mall Focşani este administrat de Resolute Lar România.

Cinema Colours este o reţea naţională de cineplexuri aflată în proces de dezvoltare, având în momentul de faţă locaţii în oraşele Craiova şi Alba Iulia. Investiţiile Cinema Colours se bazează pe grupul de firme VH Electronic - Pro Solutions.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/investitie-de-700-000-euro-la-promenada-mall-focsani-13712951
13712951
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.