Investiţie de 55 mil. lei pentru extinderea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare din localităţile învecinate municipiului Cluj-Napoca

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 28 februarie 2022 99 afişări

Investiţie de 55 mil. lei pentru extinderea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare din localităţile învecinate municipiului Cluj-Napoca

Compania de Apă Someş S.A., societate în cadrul căreia Consiliul Judeţean Cluj este acţionar majoritar, a publicat în S.E.A.P (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) anunţul privind achiziţionarea lucrărilor de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din patru comune situate în zona metropolitană Cluj-Napoca - Apahida, Baciu, Feleacu şi Floreşti, investiţie estimată la aproximativ 55 mil. lei (11,1 mil. euro).

Durata de execuţie a lucrărilor este de maxim 18 luni de la data semnării ordinului de începere. Finanţarea lucrărilor este asigurată prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, în cadrul proiectului în valoare de 355,6 milioane de euro câştigat de Consiliul Judeţean Cluj şi Compania de Apă Someş S.A.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj napoca,
apa,
canalizare,
extindere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.