Internet nelimitat, gratuit, pentru oricine, pe 13-14 februarie

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 08 februarie 2016 1175 afişări

Vodafone România a primit certificarea „Best in Test” de la P3 Communications. Operatorul garantează că dacă, din orice motiv, un utilizator al serviciilor Vodafone România nu este complet satisfăcut şi oferă feed-back în această privinţă, va fi recompensat cu o zi de internet gratuit.

Internet nelimitat, gratuit, pentru oricine, pe 13-14 februarie

Toţi utilizatorii Vodafone România pot utiliza reţeaua certificată de către P3 Communications prin trafic gratuit de date la Metroul din Bucureşti, între 8 februarie şi 31 martie. Pe 13 şi 14 februarie, toţi românii pot accesa trafic nelimitat de internat, gratuit.

„Dorim să evidenţiem cea mai recentă realizare a reţelei noastre – certificarea Best in Test pentru date şi voce – şi să demonstrăm supremaţia reţelei noastre, devenind primii care garantăm satisfacţia clienţilor noştri, indiferent de tipul serviciilor utilizate, în concordanţă cu noua noastră campanie: 100% mulţumit sau recompensat”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania

Începând din data de 16 februarie, toţi utilizatorii vor putea oferi feed-back despre experienţa referitoare la serviciile Vodafone România direct prin intermediul aplicaţiei MyVodafone. Fiecare utilizator care oferă feed-back relevant primeşte o zi de Internet gratuit. Conform oficialilor companiei, bonusul va fi activat in maxim 48 de ore de la completarea formularului din aplicaţie şi va putea fi utilizat timp de 24 de ore.

În intervalul 8 februarie – 31 martie, zona Metroului din Bucureşti va deveni “Supernet 4G City”, una dintre cele mai mari zone de Internet din Europa. Utilizatorii vor putea naviga, urmări filme sau asculta muzică, prin aplicaţii mobile cum ar fi HBO GO sau Zonga, încerca noi experienţe digitale, precum conţinutul îmbogăţit al Bibliotecii Digitale în parteneriat cu Humanitas sau conţinut digital de business, precum şi să beneficieze de conţinut util în aplicaţii ca MyVodafone. Traficul de date înregistrat la Metroul din Bucureşti va fi gratuit pentru toţi utilizatorii Vodafone până la 31 martie 2016.

Mai mult, Vodafone va permite tuturor utilizatorilor de telefonie mobilă din România, indiferent de reţeaua pe care o utilizează, să navigheze gratuit pe Internet timp de două zile, in weekend-ul 13-14 februarie. Această experienţă gratuită de date, fără costuri suplimentare şi limitări de viteză, este valabilă pentru toţi utilizatorii serviciilor Vodafone – prepaid, clienţi ai Cartelei sau ai serviciilor de business. Utilizatorii care nu folosesc serviciile Vodafone România vor putea solicita o cartelă SIM în orice magazin Vodafone sau în reţeaua de magazine partenere Vodafone, începând din 8 februarie.

Compania a lansat o nouă platformă de comunicare sub mesajul „Ai puterea să reuşeşti pe drumul tau”, derulată în print, online, TV şi outdoor.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 57 de reţele partenere în întreaga lume şi operaţiuni de broadband fix in 17 ţări. La 31 decembrie 2015, Vodafone avea 461 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/internet-nelimitat-gratuit-pentru-oricine-pe-13-14-februarie-15049946
15049946
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.