Interbrands a devenit de la 1 mai distribuitor al ţigaretelor fabricate de Philip Morris

Postat la 14 mai 2014 115 afişări

Compania de distribuţie de bunuri de larg consum Interbrands a devenit de la 1 mai distribuitor pentru ţigaretele fabricate de Philip Morris, au anunţat cele două companii.

Interbrands a devenit de la 1 mai distribuitor al ţigaretelor fabricate de Philip Morris

 "După o evaluare atentă a pieţei şi a strategiei noastre de distribuţie pe termen lung, am decis să încheiem un parteneriat cu Interbrands, una dintre cele mai importante companii de logistică de pe piaţă (...) Acest parteneriat reprezintă o etapă extrem de importantă în implementarea strategiei noastre de afaceri în cel mai eficient şi durabil mod posibil", a declarat, într-un comunicat, Sergey Slipchenko, managing director al Philip Morris în România.

Interbrands este cea mai mare companie de distribuţie din România, cu vânzări nete consolidate raportate în 2013 de 126 milioane euro şi 2.000 de angajaţi. Compania asigură distribuţia şi pentru produsele British American Tobacco, Procter&Gamble, Kotanyi, Henkel, Tchibo sau Mondelez.

"Interbrands furnizează servicii de logistică şi distribuţie în România pentru companii internaţionale majore. Parteneriatul cu Philip Morris în România este atât un privilegiu, cât şi o provocare", a declarat directorul general al companiei, Rand Sherif.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/interbrands-a-devenit-de-la-1-mai-distribuitor-al-tigaretelor-fabricate-de-philip-morris-12624957
12624957
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.