Deloitte: Încrederea investitorilor în Europa de Est a atins un nivel maxim al ultimilor doi ani

Postat la 13 mai 2014 45 afişări

Încrederea investitorilor în Europa de Est a atins un nivel maxim al ultimilor doi ani, conform studiului Deloitte CE Private Equity Confidence, ponderea repondenţilor care se aşteaptă la o revenire a activităţii tranzacţionale ajungând la 60%, dublu faţă de raportul anterior.

Deloitte: Încrederea investitorilor în Europa de Est a atins un nivel maxim al ultimilor doi ani

 Încrederea investitorilor în Europa de Est continuă să crească la nivelul din perioada 2003-2007. Recesiunea din regiune ar putea astfel să ia sfârşit: proporţia repondenţilor care se aşteaptă la o revenire a activităţii tranzacţionale s-a dublat faţă de ultimul studiu Deloitte, ajungând astfel la 60%, ceea ce indică un nivel maxim al încrederii în ultimii doi ani, se arată într-un comunicat al Deloitte.

"Este încurajator să vedem o creştere a activităţii de tranzacţionare şi în Romania, comparativ cu anul trecut", a declarat Hein van Dam, partener Deloitte România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/deloitte-increderea-investitorilor-in-europa-de-est-a-atins-un-nivel-maxim-al-ultimilor-doi-ani-12622714
12622714
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.