ÎNTÂLNIRE Obama - liderii ţărilor est-europene: Preşedintele SUA propune un miliard de dolari pentru un plan de securitate în Europa de Est. Băsescu, prezent la discuţiile din Polonia

Postat la 03 iunie 2014 31 afişări

Preşedintele Traian Băsescu participă, marţi şi miercuri, la ceremoniile dedicate sărbătoririi a 25 de ani de libertate în Republica Polonă, şeful statului urmând să participe la dejunul de lucru oferit de preşedintele SUA, Barack Obama, şi de preşedintele Republicii Polone, Bronislaw Komorowski.

ÎNTÂLNIRE Obama - liderii ţărilor est-europene: Preşedintele SUA propune un miliard de dolari pentru un plan de securitate în Europa de Est. Băsescu, prezent la discuţiile din Polonia

 UPDATE - Barack Obama propune un miliard de dolari pentru un plan de securitate în Europa de Est

Preşedintele american, Barack Obama, a propus, marţi, la Varşovia un miliard de dolari pentru dislocarea de noi forţe americane, terestre, aeriene şi navale, în Europa de Est, preocupată de criza ucraineană.

UPDATE 11:30 - Preşedintele american Barack Obama a sosit la Varşovia: Angajamentul american în securitatea Europei de Est este "sacrosanct"

Preşedintele american Barack Obama a sosit marţi dimineaţa la Varşovia, prima etapă a turneului său în Europa, în cadrul căruia va participa la un summit G7 la Bruxelles şi la ceremonii de marcare a 70 de ani de la Debarcarea din Normandia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/intalnire-obama-liderii-tarilor-est-europene-presedintele-sua-propune-un-miliard-de-dolari-pentru-un-plan-de-securitate-in-europa-de-est-basescu-prezent-la-discutiile-din-polonia-12683468
12683468
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.