Întâlnire a lui Iohannis cu ministrul german al Apărării. S-a exprimat preocuparea pentru situaţia din Ucraina

Autor: Departamentul Politic Postat la 04 iunie 2015 72 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a primit-o, joi, la Cotroceni, pe Ursula von der Leyen, ministrul german al Apărării, la întrevedere fiind exprimată preocuparea faţă de situaţia din Ucraina şi subliniindu-se necesitatea implementării acordurilor de la Minsk şi importanţa unităţii de acţiune la nivel UE.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, "preşedintele României şi ministrul german s-au declarat mulţumiţi faţă de nivelul excelent al relaţiilor româno-germane, inclusiv la nivelul ministerelor Apărării şi au reiterat interesul reciproc pentru aprofundarea acestora, atât în plan bilateral cât şi în cadrul Uniunii Europene şi al Alianţei Nord-Atlantice, cu deosebire în contextul actual european şi internaţional".

"Cei doi interlocutori au avut şi un schimb de opinii asupra temelor de actualitate de pe agenda UE, cu accent pe evoluţiile din vecinătatea estică. De ambele părţi a fost exprimată preocuparea faţă de situaţia din Ucraina, subliniindu-se necesitatea implementării acordurilor de la Minsk şi importanţa deosebită a unităţii de acţiune la nivel UE în eforturile vizând rezolvarea acestei crize", menţionează sursa citată.

Ministrul german al Apărării, Ursula von der Leyen, se află într-o vizită oficială în România, la invitaţia omologului său român, Mircea Duşa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
KLAUS IOHANNIS,
URSULA VON DER LEYEN,
/actualitate/intalnire-a-lui-iohannis-cu-ministrul-german-al-apararii-s-a-exprimat-preocuparea-pentru-situatia-din-ucraina-14403726
14403726
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.