Institutul "Cantacuzino" cere MS sa ii permita sa produca vaccinuri pana la obtinerea noii licente

Postat la 16 februarie 2010 17 afişări

Institutul "Cantacuzino" cere Ministerului Sanatatii sa ii permita sa produca vaccinuri pana la finalizarea retehnologizarii liniilor de fabricatie, estimata la sfarsitul lui 2010, cand ar putea fi astfel obtinuta o noua licenta de punere pe piata a produselor.

"Institutul Cantacuzino produce cam 10-12 tipuri de vaccin. Odata cu retragerea licentei de catre Agentia Nationala a Medicamentului, productia acestor vaccinuri este oprita, si ma refer atat la vaccinul gripal, vaccinul BCG, dar si la cel impotriva tetanosului, antirabic si altele", a declarat directorul institutului, Radu Iordachel.

El a spus ca Institutul "Cantacuzino" cere Ministerului Sanatatii prelungirea termenului pentru retehnologizarea liniilor de fabricatie pana la sfarsitul lui 2010.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/institutul-cantacuzino-cere-ms-sa-ii-permita-sa-produca-vaccinuri-pana-la-obtinerea-noii-licente-5533551
5533551
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.