Instalaţiile de transport pe cablu din staţiunile de pe Valea Prahovei, oprite din cauza vântului

Postat la 02 februarie 2013 21 afişări

Instalaţiile de transport pe cablu de la altitudini mari din staţiunile montane de pe Valea Prahovei au fost oprite, sâmbătă, din cauza vântului care ajunge la viteze de până la 120 de kilometri la oră.

Instalaţiile de transport pe cablu care urcă la altitudini mari în Masivul Bucegi au fost oprite, sâmbătă, din cauza vântului care bate cu putere.

Astfel, telecabina din staţiunea Buşteni, care urcă pe platoul Bucegi, în zona Babele, a fost oprită, în condiţiile în care vântul bate cu o viteză de peste 90 de kilometri la oră şi ajunge, în rafală, la până 120 de kilometri la oră, a declarat administratorul acestei instalaţii de transport pe cablu, Gabriel Panac.

În schimb, în Buşteni funcţionează instalaţiile de transport pe cablu care deservesc domeniul schiabil Kalinderu, situat la o altitudine de sub o mie de metri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/instalatiile-de-transport-pe-cablu-din-statiunile-de-pe-valea-prahovei-oprite-din-cauza-vantului-10539434
10539434
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.