INSP a publicat recomandările de sănătate publică ce vor fi dispuse după încetarea stării de urgenţă

Autor: Otilia Serescu Postat la 09 mai 2020 658 afişări

INSP a publicat recomandările de sănătate publică ce vor fi dispuse după încetarea stării de urgenţă

(INSP) a publicat, sâmbătă, recomandările ce vor fi dispuse de instituţii, odată cu reluarea activităţii, după încetarea stării de urgenţă. Documentul este lansat în dezbatere publică, iar sugestiile pot fi trimise pe adresa de email propuneri.relaxare@ms.ro.

Documentul are 13 pagini şi este structurat pe mai multe capitole, în funcţie de activitatea domeniului care urmează să fie redeschis după 15 mai.

Astfel, există referinţe la activitatea din saloanele de înfrumuseţare, din cabinetele stomatologice, din unităţile sanitare non-COVID, din şcoli, birouri, hoteluri şi transport public.

Documentul poate fi consultat pe pagina de web a INSP, www.insp.gov.ro, secţiunea Comunicate.

Documentul este lansat în dezbatere publică şi toate observaţiile şi propunerile celor interesaţi pot fi transmise la adresa de mail propuneri.relaxare@ms.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
insp,
restricţii,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.