Îngrijorări legate de securitate: Ce a găsit Guvernul libian după moartea lui Muammar Kadhafi

Postat la 15 noiembrie 2011 13 afişări

Noul Guvern libian a identificat un arsenal ascuns de arme chimice, a declarat premierul britanic David Cameron, surse diplomatice menţionând descoperirea câtorva depozite care conţin gaz muştar şi alte substanţe chimice.

"Deşi Kadhafi a fost de acord să declare şi să elimine toate armele sale de distrugere în masă ... în ultimele zile am aflat că autorităţile libiene au găsit arme chimice ascunse de restul lumii", a declarat Cameron luni seara pentru Daily Mail.

Această descoperire generează îngrijorări legate de securitate, având în vedere instabilitatea politică a ţării după înlăturarea lui Kadhafi, motiv pentru care Marea Britanie ar intenţiona să observe îndeaproape depozitele folosit tehnologia satelitară.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
libian,
Muammar Kadhafi
/actualitate/ingrijorari-legate-de-securitate-ce-a-gasit-guvernul-libian-dupa-moartea-lui-muammar-kadhafi-8975631
8975631
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.