ING merge cu internet bankingul pe mobile

Autor: Ciprian Botea Postat la 12 martie 2013 25 afişări

Clienţii ING Bank pot efectua plăţi şi îşi pot verifica conturile şi istoricul tranzacţiilor prin internet banking şi de pe telefoane mobile cu sisteme de operare Android şi iOS. Totodată, clienţii pot solicita să primească prin push e-mail notificări cu informaţii despre tranzacţiile efectuate.

ING merge cu internet bankingul pe mobile

Clienţii ING Bank pot efectua plăţi şi îşi pot verifica conturile şi istoricul tranzacţiilor prin internet banking şi de pe telefoane mobile cu sisteme de operare Android şi iOS. Totodată, clienţii pot solicita să primească prin push e-mail notificări cu informaţii despre tranzacţiile efectuate. Aplicaţia de internet banking instalată pe telefonul mobil poate fi accesată fără să fie necesar dispozitivul token care generează codurile unice pentru autentificarea în varianta desktop a aplicaţiei. Autentificarea în aplicaţia de mobile banking are loc printr-o parolă setată anterior de client. Numărul tranzacţiilor care pot fi efectuate din această versiune a aplicaţiei este limitat la cinci plăţi pe zi, dar nu mai mult de 2.000 de lei pe tranzacţie. Totodată, istoricul tranzacţiilor poate fi consultat pe o singură săptămână. Clienţii pot solicita acum să primească notificările privind tranzacţiile efectuate nu prin sms, ci prin push e-mail. Costul serviciului este tot de 4 lei/lună, dar clienţii îşi pot solicita orice limită privind valoarea tranzacţiilor pentru care doresc să primească informaţii. În cazul alertelor prin sms, doar tranzacţiile mai mari de 200 de lei sunt notificate.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ING Bank,
bankinmg,
mobil,
Android,
iOS
/actualitate/ing-merge-cu-internet-bankingul-pe-mobile-10661525
10661525
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.