Informare oficială. Ce spun reprezentanţii Ministerului Turismului din Israel în legătură cu pacientul cu numărul 17, internat la spitalul Dimitrie Gerota

Autor: Ioana Matei Postat la 12 martie 2020 1270 afişări

Informare oficială. Ce spun reprezentanţii Ministerului Turismului din Israel în legătură cu pacientul cu numărul 17,  internat la spitalul Dimitrie Gerota

Ambasada Israelului a trimis astăzi o informare oficială către presă cu privire la situatia pacientului 17 confirmat cu coronavirus si despre care s-a relatat ca a fost infectat in timpul unei calatorii in Israel. Astfel, din datele furnizate de reprezentanţii Ambasadei reiese ca acesta a calatorit in Israel in perioada 21-26 februarie. El a fost cazat la Hotel "Taybeh Golden" din orasul Ramallah si Hotel "Ambasador" din orasul Betleem (ambele in teritoriile palestiniene). „Nu avem informatii pana la acest moment referitor la o posibila sedere a lui in Israel”, spun reprezentanţii Ambasadei în comunicatul de presă trimis astăzi. Ei adaugă că persoana in cauza a revenit in Romania la bordul cursei El Al - LY572.

„Ambasada Israelului a facut demersurile necesare pe langa autoritatile romane competente pentru a obtine informatii exacte (identificarea zborului de intoarcere, itinerariu, cazare) cu privire la calatoriile efectuate de ceilalti pasageri sositi din Israel care au fost depistati cu coronavirus. Mentionam faptul ca initiativa noastra este menita sa-i ajute pe pasagerii care doresc sa afle daca au facut parte din acelasi grup sau daca au calatorit cu aceeasi cursa aeriana cu pacientul infectat si sa ia de urgenta masurile care se impun. Cand vom primi informatiile oficiale, va vom informa”, precizează ei în comunicatul de presă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
israel,
ambasada,
informare,
pacient,
oficial,
dimitrie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.