Indignare la Soci: Camerele de hotel în care sunt cazaţi ziariştii de la Jocurile Olimpice ar fi supravegheate video

Postat la 07 februarie 2014 131 afişări

Oficialii ruşi au afirmat că plângerile unor jurnalişti privind hotelurile din Soci sunt exagerate, precizând că supraveghează video camerele în care aceştia sunt cazaţi, fapt care a atras însă alte proteste la nivel internaţional privind nerespectarea intimităţii oaspeţilor acelor hoteluri.

Indignare la Soci: Camerele de hotel în care sunt cazaţi ziariştii de la Jocurile Olimpice ar fi supravegheate video

 Mai mulţi jurnalişti acreditaţi la Jocurile Olimpice de la Soci au început în urmă cu câteva zile să împărtăşească pe reţeaua Twitter experienţele lor hilare şi groteşti din hotelurile în care au fost cazaţi pentru a acoperi mediatic acest eveniment sportiv, după cum a relatat pe 5 februarie washingtonpost.com.

Unii ziarişti care au sosit la Soci au descris pe reţelele de socializare, precum Twitter, condiţiile "îngrozitoare" de cazare din acest oraş, în care sunt deja pregătite pentru a-şi primi oaspeţii doar şase din cele nouă hoteluri în care se pot caza reprezentanţii media. Hotelurile sunt încă în construcţie. Apa, dacă chiar curge, nu este potabilă. Un fotograf german a declarat pentru AP, weekendul trecut, că în perimetrul hotelului său circulă câini vagabonzi, iar muncitorii încă umblă prin camerele din hotel.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/indignare-la-soci-camerele-de-hotel-in-care-sunt-cazati-ziaristii-de-la-jocurile-olimpice-ar-fi-supravegheate-video-12038203
12038203
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.