Incident înaintea dezbaterii dintre Obama şi Romney: Candidata Green Party la preşedinţia SUA, arestată în faţa universităţii Hofstra

Postat la 17 octombrie 2012 7 afişări

Candidata Green Party la preşedinţia americană Jill Stein şi partenera sa de cursă Cheri Honkala au fost arestate în exteriorul Universităţii Hofstra, la Long Island, înainte de dezbaterea prezidenţială televizată de marţi seara, relatează un blog al Washington Post.

După ce li s-a refuzat intrarea în campus deoarece nu deţineau acreditări, cele două candidate s-au aşezat pe stradă, în faţa universităţii, cu un steag american în poală, precizează blogul, citând Long Island Report. Ulterior ele au fost escortate de către ofiţeri de poliţie, după ce au refuzat să părăsească locul. Stein şi Honkala au obiectat faţă de faptul că au fost excluse de la dezbatere, subliniind că se bucură de o susţinere de 85 la sută la nivel naţional şi ar trebui să ia parte la dezbaterile la nivel naţional. "Democraţia începe astăzi, cu deschiderea dezbaterilor pentru fiecare partid politic în parte din Statele Unite", a declarat Honkala unor jurnalişti.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obama,
romney,
arest,
presedintie,
candidati
/actualitate/incident-inaintea-dezbaterii-dintre-obama-si-romney-candidata-green-party-la-presedintia-sua-arestata-in-fata-universitatii-hofstra-10233313
10233313
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.