Inceput cu anulari

Postat la 09 ianuarie 2007 1 afişăre

O parte din inaugurarile de rute anuntate pentru inceputul anului de catre operatorii low-cost prezenti in Romania nu va mai avea loc, explicatia operatorilor tinand de numarul redus al pasagerilor.

 

WIZZ AIR: Desi strategia comerciala a operatorului polonezo-ungar a presupus vanzarea a 10.000 de bilete gratuite (cu plata taxelor de aeroport) in pregatirea lansarii zborurilor din ianuarie 2007 din Romania, piata nu a reactionat suficient de bine. Astfel, desi mai mult de jumatate din bilete au fost cumparate, doua zboruri saptamanale au fost scoase din programul de iarna: unul catre Barcelona si unul catre Roma. Tot din cauza unui numar insuficient de rezervari, compania a renuntat si la cele trei curse pe saptamana preconizate pe ruta Arad-Milano.

 

SKY EUROPE: Operatorul slovac a renuntat la cursa Bucuresti-Budapesta, pe care spune ca va incepe sa o opereze din martie. De asemenea, introducerea curselor zilnice catre Viena ar putea sa scada frecventa curselor catre Bratislava (solicitate mult pana acum datorita apropierii de Viena).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Inceput cu anulari
/actualitate/inceput-cu-anulari-1007885
1007885
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.