Inceperea lucrarilor la Nabucco, amanata pentru 2013. Primele livrari de gaze vor fi in 2017

Postat la 07 mai 2011 11 afişări

Consortiul Nabucco a amanat inceperea lucrarilor de constructie a gazoductului cu un an, pana in 2013, si data la care ar trebui sa aiba loc primele livrari de gaze naturale cu doi ani, pana in 2017, potrivit unui comunicat transmis vineri.

"Nabucco Gas Pipeline International GmbH anunta revizuirea calendarului proiectului Nabucco. Acesta se modifica ca rezultat direct al schimbarilor legate de calendarul aprovizionarilor cu gaze naturale din regiunea Caspica si Orientul Mijlociu (...) Constructia este estimata sa demareze in 2013, in vederea alinierii calendarului Nabucco cu furnizorii de gaze naturale", se arata in comunicatul remis de consortiu. Astfel, compania de proiect anticipeaza ca primele livrari de gaze naturale prin gazoduct vor avea loc in anul 2017. Anterior, lucrarile de constructie ar fi trebuit sa inceapa in 2012, iar primul transport de gaze in 2015.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infrastructura,
energie,
nabocco,
proiect
/actualitate/inceperea-lucrarilor-la-nabucco-amanata-pentru-2013-primele-livrari-de-gaze-vor-fi-in-2017-8240375
8240375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.