Încep Zilele Bucureştiului: Concerte, show-uri 3D şi spectacole de teatru, printre surprizele pregătite între 15-17 septembrie

Postat la 15 septembrie 2017 266 afişări

ZILELE BUCUREŞTIULUI 2017. Zeci de evenimente culturale sunt organizate, începând de vineri, în Piaţa Constituţiei şi Parcul Cişmigiu, pentru a marca împlinirea a 558 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului. Accesul la toate evenimentele din cadrul Zilelor Bucureştiului 2017 este liber.

Încep Zilele Bucureştiului: Concerte, show-uri 3D şi spectacole de teatru, printre surprizele pregătite între 15-17 septembrie

Vineri -15 septembrie: Concert Angela Gheorghiu - Piaţa Constituţiei

Primăria Capitalei prin ARCUB invită bucureştenii pe 15 septembrie, de la ora 20:30, în Piaţa Constituţiei, la Concertul extraordinar susţinut de starul internaţional Angela Gheorghiu, spectacol care marchează deschiderea seriei de evenimente aniversare Zilele Bucureştiului.

Angela Gheorghiu concertează la Bucureşti, alături de Filarmonica George Enescu şi de tenorul Teodor Ilincăi. Dirijorul spectacolului din 15 septembrie este maestrul newyorkez Eugene Kohn, cu care Angela Gheorghiu concertează încă de la începutul carierei sale.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.