Incendiu la Rafinaria Arpechim din Pitesti

Postat la 18 februarie 2011 14 afişări

Un incendiu a izbucnit, vineri, la Rafinaria Arpechim din Pitesti, la un turn de la sectia de utilitati aflata in apropierea sectiei de piroliza, iar 11 autospeciale ale pompierilor s-au deplasat in zona, reprezentantii ISU afirmand ca nu exista pericol deoarece sectiile sunt inchise pentru revizie.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, Madalina Epure, incendiul a izbucnit in jurul orei 10.00, la un turn de racire inalt de aproximativ 15 metri, aflat la o distanta de 200 de metri de sectia de piroliza. La fata locului au intervenit sapte autospeciale ale ISU si patru autospeciale ale serviciului privat de interventie al rafinariei, dintre care doua cu autoscara pentru interventie la inaltime. Primele cercetari arata ca focul a izbucnit la gratarele de racire ale turnului, care sunt din plastic.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incendiu,
actualitate,
Arpechim,
Pitesti,
rafinarie
/actualitate/incendiu-la-rafinaria-arpechim-din-pitesti-7994258
7994258
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.