Încă 250 de locuinţe vor fi construite în acest an în Ştefăneştii de Jos - Ilfov

Autor: Anca Barbulescu Postat la 23 mai 2013 31 afişări

Opus Land Development a vândut în acest an 49 de locuinţe în complexul Cosmopolis din Ştefăneştii de Jos (Ilfov) unui investitor pentru peste 2 milioane de euro şi vrea să livreze până la sfârşitul anului încă 250 de unităţi locative şi să ajungă la 1.300 de locuinţe finalizate.

Încă 250 de locuinţe vor fi construite în acest an în Ştefăneştii de Jos - Ilfov

 "Iniţial ne planificasem ca în acest an să construim doar 150 de unităţi, dar vânzările bune înregistrate în ultimele luni ne-au determinat să construim mai multe, vor fi în total 250 de locuinţe. Investiţiile în Cosmopolis se vor ridica în acest an la 7 milioane de euro, urmând ca proiectul să aibă la finalul anului aproximativ 1.300 de locuinţe", a declarat într-un comunicat Ahmet Buyukhanli, preşedinte şi acţionar majoritar al Opus Land Development, dezvoltatorul proiectului.

De la începutul acestui an au fost vândute 125 de locuinţe în Cosmopolis, dintre care 49 au fost achiziţionate de un investitor, într-o tranzacţie cu o valoare de peste 2 milioane de euro.

"Atragerea unui investitor este un eveniment chiar rar în piaţa de astăzi. Investitorul este din Turcia şi a cumpărat apartamentele cu scopul de a le închiria pe o perioadă de minimum trei-cinci ani", a adăugat Buyukhanli.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/inca-250-de-locuinte-vor-fi-construite-in-acest-an-in-stefanestii-de-jos-ilfov-10896827
10896827
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.